Bezchlorová bazénová chemie

Bezchlorová péče o bazénovou vodu

Bezchlorová bazénová chemie je čím dál populárnější možnost, jak pečovat o vodu v bazénech. Bezchlorová chemie je vhodná i pro dětské bazénky. Bezchlorová péče o bazénovou vodu je založena na synergickém působení přípravků POOL & SPA a aktivního kyslíku. Slouží jako prostředek pro pravidelnou údržbu bazénové vody. K dávkování doporučujeme využít automatické systémy Asin Aqua.

Bezchlorovou bazénovou chemii můžeme doporučit pro všechny alergiky a pro osoby citlivé na chlor. Po její aplikaci voda nepáchne, nedráždí oči, sliznice ani kůži. To jsou obrovské výhody oproti ošetřování vody chlorovými přípravky. Koupání je možné ihned po aplikaci.

  • OXY PURE – Aktivní kyslík pro okysličení vody a pro její jiskrný vzhled. Díky nulovému obsahu chloru není škodlivý pro pokožku ani pro životní prostředí.
  • pH Regulace – Dávkováním přípravku pH MINUS nebo pH PLUS se stabilizuje kyselost bazénové vody v optimální hodnotě a zajistí se tak maximální účinnost dezinfekčních přípravků.
  • ALGICID – Dávkováním efektivního množství účinného polymerního biocidu zabezpečí vaši vodu proti řasám, houbám, plísním a bakteriím.
  • FLOC+C – Kontinuální dávkování přípravku FLOC+C shlukne i ty nejmenší nečistoty do větších vloček. Tím zlepšuje schopnost filtrace zachytit i ty nejmenší nečistoty, které by za normálních okolností prošly filtrem zpět do bazénu.

Bezchlorová bazénová chemie

Bezchlorová bezénová chemie OXY Pure aktivní kyslík

OXY PURE

pH minus

pH MINUS

ALGICID bezchlorová bazénová chemie

ALGICID

FLOC+C vysoce účinná bezchlorová chemie.

FLOC+C

Systémy využívající bezchlorovu technologii

ASIN AQUA Oxygen

ASIN AQUA Oxygen